Pablo Escobar Narcos

Pablo från "Narcos" - Icon of Latin Pop Culture på ditt event

När vi tänker på Sydamerika formar dess färgstarka kulturer, fantastiska landskap och självklart… popkulturens ikoner vår fantasi. En av dessa obestridliga symboler är karaktären Pablo Escobar – inte som en knarkboss, utan som en figur som blivit en legend tack vare filmkonsten.

Klassiskt med en känsla av autenticitet: Vår skådespelare inkarnerar perfekt rollen som Pablo, förenande alla karakteristiska drag vi känner från serien „Narcos”. Från jeans och sportskor till karakteristiska mustascher och hår. Och självklart – fickor fulla av (självklart falska) dollar och en unik latinamerikansk accent.

Underhållning på högsta nivå: Även om Pablos karaktär i verkligheten hade sina mörka sidor, satsar vi främst på nöje och autenticitet i vår tolkning. Vår skådespelare kommer definitivt att förbluffa gästerna genom att tillföra en autentisk atmosfär till varje evenemang med sydamerikansk stil.

Utmärkt levande scenografi i aktion: Vi garanterar att vårt förslag utgör en levande scenografi som kommer att fånga allas uppmärksamhet och stanna kvar i deras minnen länge. Detta är ett utmärkt sätt att lägga till lite latinsk glans till ditt evenemang!

Säkerhet och Professionalism: Vi vill betona att vi lägger tonvikten på nöje och kultur utan att på något sätt främja de kontroversiella aspekterna av Pablo Escobars liv. Vårt erbjudande riktar sig till dem som vill lägga till en unik karaktär till sitt evenemang på ett helt professionellt och ansvarsfullt sätt.

Låt ditt evenemang få en latinsk karaktär!: Om du letar efter något ovanligt som verkligen ger ditt evenemang en latinsk karaktär har Mimello den perfekta lösningen för dig. Låt oss tillsammans se till att dina gäster får oförglömliga upplevelser!

Ett brett utbud av karaktärer: På Mimello specialiserar vi oss på att gestalta olika karaktärer – från Addams Family, via Marilyn Monroe, Lady Gaga, till Charlie Chaplin. Pablo är bara ett av många förslag som säkerligen kommer att sätta fart på varje fest och göra den till en oförglömlig händelse.

Kontakt